Bez názvu
Den našeho seznámení.
Dotyky, co se láskou chvějí.
Polibky, které štěstím hřejí.
City, které pookřejí.
Hodina našich slov, vět i vyprávění.
Gesta, která všechno změní.
Písmenka a jejich znění.
To příjemné snění..
...Je to rok, cos mě miloval.
Společnou budocnost barvama maloval.
Ta slova mi v uších zazvoní
Kývni, jestli se můžeme rozejít.
Komentáře (0)