Milenka téhle noci, další znění
Milenka téhle noci
pro slzy tiskne víčka
pro slzy tmu neprohlédne
A on ji ve snách hýčká
když můra k lampě sedne
A líčka
její rudá jsou
horko plá a v peřinách
bojujíc teď s obavou
topí topí vlastní strach
V dálce míli za branou cudné cudnosti..
Ruce škrtí vlastní pás
čelo žhne a hoří
dívčí tělo ztrácí krás
pláče pot a noří..
se v bublajícím moři
Blouzní pro den ztracený
a zdá se mi..
ani do tmy nepřišel.
Komentáře (1)
Komentujících (1)