Dívka z Asie
Tmavě hnědé oči a tak předlouhé řasy
Slabá linka obočí, co přes ní padaj' vlasy
Ta nejjemnější pleť jak orchideje květ
A nad očima stíny a pohled tak nevinný
Ta nejtajnější ústa a smyslnost a jiskra
A nejkrásnější tvář, co z ní nic nepoznáš
Ta neskutečná ladnost co sledovat je radost
A křehce pevná linie a nadpozemská grácie
Je anděl s ďáblem v těle snad dárek přímo z nebe
Je mou východní touhou a fantazií pouhou
Jaká asi je, dívka z Asie?
Komentáře (1)
Komentujících (1)