Neházel bych všechny do jednoho pytle - jako nejsou stejné dva verše, tak nejsou stejní ani dva kluci/chlapi/muži...
19.09.2006 20:52:00 | Thanatos Mortis
Zrovna jsem naštvaná na toho mého a řeknu ti, že tě plně chápu, někdy opravdu chlapi ničí co se dá, jak si myslí, že je milujem tak na nás házej bobek :OD.Ovšem pak když už jsme pryč, jinde, s jiným tak najednou....zas lásko!
01.09.2006 17:36:00 | Jahudkka