Na zpět
Anotace: prožít to znovu....kdyby to tak šlo
Čas běží pozpátku,
slunce zpět zachází.
Blíží se k začátku,
znovu to přichází.
Život jak na kazetě běží,
vidím všechno jak bylo.
Tam v trávě někdo leží,
pamatuješ?Jak tenkrát lilo?
Kapky deště letí vzhůru do mraků,
vyplouvám z tvého pohledu.
Tvůj tajný polibek zařadím do letních zázraků,
na začátek léta nás zavedu.
Je prvního v autobuse sedím,
začneme opět?
nastupuješ,z okna na tebe hledím,
myslíš,že vrátí se nám to zpět?
Komentáře (0)