Divadlo
Anotace: O tom jak nemá cenu si na něco hrát!!!
Sama v pokoji v posteli ležím,
ne nejsem smutná snad tomu věřím.
Není to pravda, vžyť slzy padají na peřinu.
Musím být k sobě upřímná aspoň na vteřinu.
Ty jsi mě zklamal, opustil
a mojí lásku si k sobě nepustil.
Já se tolik snažila, aby nám to vyšlo,
ale pouze zklamání přišlo!
Já sbírala střepy a tys je znovu rozbíjel
a naši lásku si pomalu zabíjel.
Už nemám na to hrát tohle divadlo
nevím, proč mě to vůbec napadlo...
Komentáře (0)