Anotace: Tuto básničku napsal Pavel Bláha v roce 1997! Myslím, že jsi toto dílo zaslouží, abych ho znovu připomněla!:-)
ježiš omlouvám se...sem rozespalá a koukám na konec na Pavla Bláhu...a jak mě to zaujalo tak sem čekala že to napsal on...no jo...červenám se...ja sem popletená...omlouvám se:)
02.09.2006 20:34:00 | mely
je jenom vysněná nebo vážně opravdová...? Ráda bych věděla víc...kdyby tě to neobtěžovalo našel by sis nějakou mou báseň a do komentářů mi odpověděl na chat nechodím...předem díky...
02.09.2006 20:31:00 | mely