Třeba zastavíme ticho k poslouchání
Anotace: 2 tenké cigaretky
Pojď,
Zapochybujem si nad světem..
A mezi prsty
Třeba mlčky provlečem
Půlnoční kouř
-Dvě světlušky
pod nebem
A v rozmáchnutém
okamžiku
Otázky do hedvábí
Z prachu hvězd
spolu, krásko
spolu povlečem..
Nedohlednou vůli vesmíru
Tak okrást byť jednou
o víru
v nekonečnou
přímku
pochybností
nad smyslem rána
-je noc
A vidím tebe
přes tmu
zavřených víček
Co spolu, krásko
spolu utéct..
Než dohoří světlušky..
Komentáře (0)