Nechala jsem lásku jít
Nechala jsem lásku jen tak jít
a začala pro sebe, si svůj život snít.
Nechala jsem lásku samotnou a čistou,
nenávist a zlobu, u Tebe, nyní já mám jistou.
Nechala jsem lásku procítěnou do morku kostí,
vlídná slůvka,polibky,vystřídaly návaly zlostí.
Nechala jsem lásku krátkou a vrácenou,
proměnila smích ve smutek, krásnou lásku ve ztracenou.
Nechala jsem lásku bolestivou,smutnou,chorou….
Komentáře (0)