Rozjímání
Anotace: vrátila se ze Švýcarska do Čech a až tam si uvědomila,že ve Schweizu byl někdo,komu zlomila srdce..
Kde asi teď je a co teď asi dělá?
Zbláznil bych se jistě,kdybych věděl,
že teď si klidně leží vedle cizího těla.
A já bych tu teď jen mlčky seděl.
Neudělám nic proto,protože snad...
...protože snad mám ji rád...
A tak tu sedím a ptám se,co asi dělá
tam...daleko ode mě,v té cizí zemi.
Modlím se,snad neleží vedle cizího těla,
jak teď hořce,smutně je mi.
Komentáře (0)