sluníčková
Anotace: taková jedna vzpomínková
Když vzhůru podívám se na nebe a ono bez mráčků je zcela,
Vždy pookřeju maličko
Ty jsi tam,
jsi můza mne i Galilea
Jsi sluníčko, co zahřeje nás zcela
Buď zase se mnou,
já zahalím nás mraky
a budem ve dvou dělat co jiní dělaj taky
Komentáře (0)