hmmm. I přes svůj "mladý" věk troufám si říci, že vím o čem píšeš. Obvzláště třetí sloka se mi líbí. Hezký obraz. Opravdu moc hezký.
05.10.2006 20:18:00 | černočerný
Tvé básně se mi moc líbí, dobře se mi čtou, jsou tak reálné, životní, plné emocí ... uf, smutní z toho, i přesto jak je to moc hezky napsané. Jen se tak trochu snažím vžít...
11.09.2006 17:14:00 | NikitaNikaT.
Je to výborné. Neznám sice tuhle situaci, proto nemůžu říct, že tě chápu. Ale je to silný až dost!
03.09.2006 22:30:00 | Memories
obsah skvělý,bolestný a smutný.Jen v jistých místech by se možná hodilo trochu víc slov.Ale to je zase jen můj pohled:-)Jinak moc pěkné
03.09.2006 12:57:00 | Sawati