Vzdávám to
Vím že někdo pro mě pláče,
Pro jiného pláču a to není fér,
Nechci být v téhle hře za hráče,
Tak co mám na dosah si ber,
Bez něho já nemám proč dýchat,
Svírá se mi hrdlo a po dechu lapám,
Snažím se hrudník rozdmýchat,
Nejde to … já to vzdávám
Komentáře (3)
Komentujících (3)