Líbí! Pěkně napsaná.
Timhle trikem si příroda již miliony let zajišťuje pokračování lidského druhu .... a to je moc dobře - pro nás ...
.... i když si hloupě myslíme že je To náš "vynález" ... a že vše kolem lásky máme dávno objeveno a pod kontrolou.
07.09.2006 16:22:00 | HarryHH
...v tom případě ale pěkné :) ...
...mám rád lehce erotický náboj v básních ...
04.09.2006 13:44:00 | WhiteSkull