"Člověk nikdy neví, co má, dokud to neztratí"...snad si to ten kluk uvědomí (uvědomil)...každopádně...každá láska, která končí...nikdy neskončí happy-endem...to nejde...
17.11.2006 17:59:00 | Pazdi
jejdanánky,ta je krutá a smutná.Ale jak jsem to kdesi slyšel "neopusť toho,koho miluješ pro toho,kdo se ti líbí,protože ten,kdo se ti líbí tě opustí pro toho,koho miluješ" tak asi na tom něco bude.Je to prostě podlé a hlavně hloupé.Báseň jinak povedená,ale občas mi tam něco buď chybělo,nebo naopak přebývalo.Ale jinak fajn:-)
05.09.2006 14:32:00 | Sawati
Dobře ta holka udělala, i když to bylo těžký, snad navždy nezůstane sama a pozná chvíle hezký.
05.09.2006 06:58:00 | grázlík