MILUJU...
Anotace: O jedný starý lásce, která se najednou objevila i v týhle době. Ale tohle jsem napsala tenkrát.
MILUJU...teplo tvých rukou i slova tvých očí.
Lásku tvých rtů i chuť tvýho nosu.
MILUJU...barvu tvýho dechu i smysl tvých pih.
MILUJU...hlas tvých vlasů i pohledy tvých řas.
MILUJU...zvuk tvýho krku i náladu tvých zoubků.
MILUJU...kapky tvých tváří i úsměvy tvýho obočí.
MILUJU...pěnu tvýho čela.
MILUJU...vůni tohoto světa protože v něm žiješ...
Komentáře (0)