Konec
Anotace: O skutečnosti a snech v hlubinách vlastních myšlenek...
Mlha padla, slzy kanou,
stmívá se a noc je tu.
Nepřeji si lásku danou,
nepletu se v Tobě, nepletu.
Polib mě a podej ruku,
svoje prsty s mými spleť,
půjdem spolu do dalšího roku,
ale ještě ne, ne teď.
Slunce už znovu nevyjde,
ne pro nás, nás dva,
bude tma, jako když slepec jde
a něco pěkného se mu zdá.
Komentáře (0)