Anotace: To mě dnes napadlo v tramvaji /respektive v šalině/ :)
Tak to se mi opravdu líbí, zvlášť nečekané rozuzlení - váhám, zda "Nelži mi!" by mělo být z ryze formálního důvodu i po 3. sloce, ale fakt nevím ...
Některé verše mají príma rytmus: "Celý se třeseš, potíš se, červenáš", ale zkus si říct nahlas přednesem "Jako já Tě znám s naprostou jistotou" a svoji verzi - která je plynulejší a "veršovitější"?
Použité rýmy v 2. a 3. slocejsou sice slabší, ale v takovéto odlehčené básni se snesou..
07.09.2006 10:58:00 | Hary_nš
:-))))....tak ten konec je povedený....myšlenka taky pěkná...zpracování vcelku hezké...tak proč nedát 100??? :-)
05.09.2006 14:27:00 | Katka Z