Nevyplněná láska
Anotace: O smutku v srdci...
Vane mírný vánek
a já bloudím tmou,
dávno měl už přijít spánek
a zahnat lásku ztracenou.
Hvězdy vyšly, slza padá,
kam je Tě lásko vítr zanese.
Sním a pláču,
jsem tak mladá,
nevidím a nechci slyšet,
co další slunce přinese.
Komentáře (0)