Díky za odpověď na komentář:-), netrápím se, jen si tak občas zavzpomínám a hodně to střídám, tedy ty vzpomínky v básních a občas v duchu vzplanu jak sirka a pak to radši rozejdu, zatím ještě asi na tu pravou lásku nepřišel čas a vlastně ani ta pravá láska. Tak ať nám slunce svítí na cestu, bude líppp:-)
05.09.2006 20:42:00 | grázlík
Stesk srdce utišíme jen stěží, každý to zná, ví o co běží. Tak ať zas je Ti líp a sny se Ti plní, spoustu pěkných dní a málo bodavého trní!
05.09.2006 18:27:00 | grázlík