ztrácím tě dál a dál
Anotace: tudle báseŇ jsem napsala za 30 VTEŘIN,a je tam vše,co jsem cítila a pořád cítím
ztratila jsem tě
omlouvám se ti,
nemůžu bez tebe žít
s láskou k smrti......
Život jen přežívám,
ztrácím tě dál
je mi líto,že tě nevídám
já jsem jen služka a ty král.
je mi to líto,
jsem jak bez romea julie.
mě bolí to.
mě nyní překrývá zvukotěsná folie.
nemůžu ti nic říct,
nemůžu ti říct,že tě miluju
jak někdo jako já,může takovou lásku píct,
a pak ti řekne......lituju...
Komentáře (1)
Komentujících (1)