Anotace: Život plyne příliš rychle, abychom ztráceli čas zbytečnými rozpory, Tomášku...
Sbírka: Vejdi, ale neubliž!
Jo jo, zas jedna pravdivá. Dneska si myslíme, že zboříme svět a za pár let to bude stěží někoho zajímat. Žijeme teď silou okamžiku, tak hodně štěstí a síly:-)
05.09.2006 22:28:00 | grázlík