Fúúúú, ... foukám, hladím ... vím, že marně. Snad se vše spraví a budeš co nejdříve alespoň trochu v pohodě.
11.09.2006 17:33:00 | NikitaNikaT.
Pěkně napsané zhodnocení určité části života.A to bez zloby a nenávisti-jak to častěji bývá.
06.09.2006 14:45:00 | s.e.n
opět těžké chvíle,silná hloubka a moc hezké provedení.Ale já si prostě nemůžu pomoct a ve všem hledám stále tu svoji rytmyčnost,která mi tady trochu pokulhává:-)
06.09.2006 14:30:00 | Sawati