Anotace: začátek současného vztahu... :-) (před pěti lety) Vše proběhlo v esemeskách v jedné z dlouhých nocí, kdy jsme nebyli spolu a stýskalo se nám a vše se teprve rodilo...
Ó já zírám ... moc hezké, hřejivé. Zas jsem se trochu pousmála z těch slz, co ještě utírám do papírových kapesníčků.
11.09.2006 17:35:00 | NikitaNikaT.
Je to hezké vyznání.Láska z básně úplně vyzařuje.Nejvíc se mi líbí první 3 sloky,ty jsou nádherné.
06.09.2006 14:49:00 | s.e.n
náhodou to je hezké a moc milé.Nehodnotím,protože to byste si zasloužili oba:-)No,já jsem vlatně taky tak začal svůj vztah.Ale ne přes sms,ale přes net.Už jsme se znali,ale tady jsme si vlastně řekli,co k sobě cítíme...Moc hezké:-)
06.09.2006 14:34:00 | Sawati
No, jo, je to autentické, ale škoda, že je to tak složité. Jsme zkrátka složití :-)
06.09.2006 08:30:00 | G.P.