Pravda, byla ze šuplíku, jakpak jsi to uhodl? Byla ze života, jen mi ji něco připomnělo, tak jsem ji vyhledala. Možná klišé, možná by se dala rozvézt a literárně zpracovat líp, ale o to nešlo, potřebovala jsem v sobě něco vyřešit a tohle vypadlo ve verších...
11.09.2006 13:17:00 | Jn.s
Mě se líbila...já nevim---ale já píšu mnohem horší zmetky a tohle by mě teda dost urazilo....mě se líbí....možná mám ráda klise- ale co dnesa klišé není!!!! Váš komentář....sorry ale hnus a ještě k tomu mi připadne že ste se na to podívali vůbec né kladným okem!!!
06.09.2006 21:04:00 | mely
klišé trocha
06.09.2006 20:54:00 | Trdlo
Šuplíkofka, notabene špatně zmáklá...Kdybych bodoval, dal bych tak 20%
06.09.2006 19:34:00 | Who cares a lot