tři dny proti věčnosti pouhý okamžik. Je to již dlouho co jsem zahodil brk a zapřisáhl se že nenapíšu ani řádku, ale chvilka mě přistihla nepřipraveného. Z rozervaným nitrem a svízelí v patách se opět vrátila inspirace.
A tak si srdce háži na talíř a zvu vás k obědu.
08.09.2006 22:27:00 | černočerný
tvou touhu znám zpaměti - bránil jsem se tomu, nechtěl jsem, touha si mě zavolala a černý plášť jen mihl se ve stínech, když za voláním jsem pospíchal.
08.09.2006 08:47:00 | černočerný
ta slova mě hřejí. Děkuji za ně. Tvé "odloučení " je nádherné (touha, které neodoláš)a tvá "touha" mě doslova dostala. Pouhým začervenáním bych nedal ten správný punc, který si tvá touha zasluží.
Pakliže slyším tak rozumím a jestli pochopíš pak dovolím.
07.09.2006 18:17:00 | černočerný
nemůžu to jen přečíst abych jen tak odešel - velmi moc mě to oslovilo.
07.09.2006 16:41:00 | černočerný