Životní chyba
Anotace: Když podvedete někoho koho milujete a poté si to uvědomíte....
Já když Tě potkal,
tak to byla láska,
chtěl jsem být jen s Tebou,
tys byla má kráska...
Pak jeden zvláštní okamžik
naši lásku zlomil,
já poznal, že jsem idiot,
byl to jenom omyl!!!
Já podvedl jsem Tebe lásko,
a Tvé srdce pro mne prasklo.
Už vím co ztratit se dá v mžiku,
dnes máš mnoho nápadníků...
Chtěl bych druhou šanci míti
a svou chybu odčiniti.
Mé srdce bije pouze s Tvým
a bez něj žít já neumím!
Komentáře (2)
Komentujících (2)