Vidím ho...když
Vidím ho, když se směje,
Vidím ho, když umírá,
Vidím ho, když ruce mi hřeje,
Vidím ho, když nevnímá,
Vidím ho, když se souží,
Vidím ho, když brečí,
Vidím ho, když po úspěchu touží,
Vidím ho, když svíjí se v křeči,
Vidím ho, když na kolena padá,
Vidím ho, když se trápí,
Vidím ho, když mlčky strádá,
Přesto doufám, že se ke mně vrátí
Komentáře (1)
Komentujících (1)