Anotace: Ještě jednou zeď na Kampě. Tahle tam kdysi opravdu byla, už je to dávno...
mělů jsem si to po sobě přečíst - samozřejmě "líbily", o čárkách nemluvě - omluva... :-(
09.09.2006 11:26:00 | G.P.
Panečku, ještěže jsou lidé jako "tanečnice", člověka vrátí na zem a hned si uvědomí, že i tady na literu jsou lidé, kteří chtějí tvořit a povzbudit a jsou lidé, kteří přišli bořit poranit. Tímto všem chci říct, že "tanečnice" opustila můj vesmír (jestli v něm kdy byla). Nemůžu nikomu nařídit, aby se mu líbili moje věci a ani bych to nechtěl, nemůžu nikomu zakázat, aby mne četl (a ani bych to nechtěl) a nemůžu nikomu zakázat, aby mne hodnotil (ani to bych zakazovat nechtěl). Co však můžu, je nepustit takové lidi do svého světa. A to také udělám. Všichni, kdo máte čisté srdce, pojďte dál, ostatní - promiňte - jděte do dalších dveří...
Díky P.
09.09.2006 11:25:00 | G.P.
Vzhledem k tomu, že docela hodně(a dobře) čmáráš, doporučil bych čínskou zeď. A vem si hodně myšlenek a hodně křídy.
08.09.2006 08:44:00 | smudlinek
Krásně si čmáráš.
Podívej se na třetí sloku odspoda-vynechala ti tam křída.
08.09.2006 08:34:00 | s.e.n
Čmáráš si na zeď bílá slova
o lásce, která přetéká...
o tom, čím umí naplňovat
člověk člověka...
Hezká... ;o))
08.09.2006 07:59:00 | Cecilka