Anotace: Nejsem básník, byl to jen okamžitý nápad. Budu ale ráda za objektivní kritiku.:o)
To můžeš...:) Ale moje rada zní...nezamilovat se do nich příliš...pak to jen bolí, bolí a bolí...:) děkuju:)
10.01.2007 18:54:00 | Favi
Tak tohle je úplně špičkové. To mi zvedlo náladu o 100%. Vadilo by Ti, kdybych si to půjčil na recitační večery? Samozřejmě jako autor budeš uvedena...
Tvoje povídky jsou dobré, pěkné, mají hlavu a patu, jsou dobře poskládané, ale je věčná škoda, že tu nemáš víc podobných básniček. Napiš nějakou další, protože před tímhle smekám...
07.11.2006 09:55:00 | Daniel S.
naprosto se s tím ztotožňuju:D
rým pěkný, rytmus celkem zachovalý, no... dobré je to:)
25.09.2006 11:40:00 | Sirael
Je to pěkné, a zjímavé...
No moje básničky nejsou nic moc, to vím i já, takže se určitě neurazím, pokud nmi napíšeš tvou kritiku:-))) Jinak s Warrillow se to máí tak, že je to jaksi hodně dlouhá povídka a nějak nevím jak pokračovat...
10.09.2006 13:19:00 | Santinan Black