Kam kráčí lásky?
Po kapkách ztrácí se síly
němá je stopa lásky
bezmoc jim přetrhla žíly
na klopách smuteční pásky
Po kouscích střepy od krve
se na zemi roztančili
do temnot nesou zprávu
z lásky si ublížili
Po nocích topí se v chmůrách
ve dne se života bojí
na srdcích v stromových kůrách
dodnes je láska pojí
Po hříchu voní duše
na nebi andělů chór
beznaděj na trnech růže
neláska, smutek a vzdor
………………………
…………………
člověka
.
Komentáře (0)