Miluji
Miluji život s Tebou tvořený,
miluji lásku, co má kořeny,
miluji radost, když Ti ji mohu dát,
miluji upřímnost, tak nechci Ti lhát,
miluji mladost, která v nás zůstává,
miluji hravost, o které víme jen my dva,
miluji Tebe a chtěl bych s Tebou být,
miluji Tě, tak zkus mě pochopit.
Přečteno 1022x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)