Láskou, tou pořád
měl by každý z nás být naplněný...
(vím, vím... nezlehčuju tím tvé básnění)
:o))
14.09.2006 11:29:00 | Cecilka
Milování je krásné. Milování se skutečnou láskou v srdci je dokonalé... Proč vlastně stále pochybujeme o dokonalosti a hledáme ji, když ji máme tak blízko... v sobě... v Tobě... v nás...
09.09.2006 19:13:00 | Levandule
Teda to je tak přímočarý, až to vyráží dech!!
No, ale za odvahu tu stovku dám ;-)
09.09.2006 13:17:00 | no
Ba ne, právě, že tohle mě zajímá! A díky za postřehy, budu se muset zamyslet ;-)
09.09.2006 11:28:00 | G.P.
Krásně něžné, fakt hezký.
Poznámečka - ve čtvrtým řádku má být na začátky ty a ne ta, viď. A trošičku mi cinklo do očí, celé je to spisovné, jen to slovíčko vzlítnul, vlastně ani ne slovičko jako písmenko í bych vyměnil za é. Ale to tě nemusí zajímat, co já bych :-)
09.09.2006 11:24:00 | smudlinek