Anotace: mno tak to je dáárek Pro Yennefer....delší a nowá....snad se ti bude líbit..
MIlá Jey, já jsme Yennefer ne Yenifer ale to máš jedno:)
Tahle básnička je mocky krásná, opřavdu se mi líbí, povedla se ti:-* :o)
23.09.2006 09:29:00 | Santinan Black