Na dobrou noc
Anotace: ..taková trochu "zahřívací"...
Za oknem mráz a chlad,
chtěla bych teplo dát
s pocitem "milovat".
Nejdřív jen na polštář...
opře se o tvou tvář
jemně, tak, jak to znáš,
pak pevné objetí
sám Amor posvětí,
myšlenky uletí,
a potom ještě níž...
najde si každou skrýš,
vše smíš...
Komentáře (0)