Taky jsem snílek...
i blázen, můžeš klidně říct...
zdá se, že vnímáš
i to něco...
tak co si mám přát víc?
:o)
V tomto případku já děkuju... ;o)
06.10.2006 07:46:00 | Cecilka
Proč myslíš,
že se zdává sen?
Třeba... aby byl naplněn...
až den se potká s nocí
a noc potká den...
kdo ví, co přihodí se
v svítání tajemném...
;o)
18.09.2006 20:01:00 | Cecilka