Tve basne me oslovuji asi ze vsech, co tu ctu, nejvic. Porad nachazis nova slova, i kdyz mam pocit, ze se to, co je inspiruje, prilis nemeni. Ale vsechny jsou krasne.
14.09.2006 22:59:00 | janewe
ahoj, dnes som tu prvý krát a ako prvú som čítala Tvoju báseň, je pekná, a trochu sa ma aj týka.
10.09.2006 13:36:00 | vierka1