Na pohled
Anotace: kolikrát stačí jen se podívat a člověk prožije lásku,byť jen několikavteřinovou
Sametovým pohledem
oba dva
jen míjíme svá přání.
Hlubokým mlčením
oba dva
jen tajem bez ustání.
Jemná a voňavá
jak jehličí
modřínů.
Pro mě nikdy
neopadá.
Vlasy barvy kávové sedliny
pod obočím ještě tmavším
oči barvy vlasů.
Letmý a nekonečný pohled
krátký dotek duší
co neporuší krásu.
Krásu jedné neznámé
které z pohledu
krátce čtu.
Možná jsi trochu smutná
možná je to jen
zrakový klam.
Směj se.
Budu třeba klaun.
UKONČETE VÝSTUP A NÁSTUP DVEŘE SE ZAVÍRAJÍ
A během chvilky
byla tatam.
Komentáře (0)