Pocit
Anotace: nechci aby sis to četl pokud nechceš
Cítím na svém těle zimu,
Dostalo se sem moc plynu,
Dýchám ho a nevnímám svět,
Minuty života chci vrátit zpět,
Na zídce jak náš smích zní,
O vesmírném tlachání se sní,
Rozbitý deštník kryje naše těla,
Já patřit ten večer jsem ti směla,
Cítím na svém těle zimu,
Dostalo se sem moc plynu,
Tohle o tobě je poslední rým,
Však vše zapomenout neumím!
Komentáře (0)