Naivita
Anotace: Věnováno člověku, který pro mně znamenal vše.
Přemýšlím tiše, co znamená
Ta lidská hloupost zejména,
S jitrem si rozčesávám vlasy
A v hlavě pořád stejné hlasy.
Vyprávějí o nitru lidí
A já se za ně trochu stydím,
Že necítím se býti jiná,
Snad ještě horší, zlá a líná
A křivdím Tobě, žes mi lhal
A zítřek krásný sliboval,
Ale nebyls to Ty, to já sama
Si takhle lhala tenkrát zrána.
Komentáře (0)