Cesta
Nechci jít po cestách značených
turistickými značkami.
Chci slyšet tvůj zvonivý smích
a vidět nebe nad námi,
chtěla bych za ruku tě vzít
a poslouchat tvůj tichý hlas,
po cestě lásky s tebou jít
a vnímat prostor, cítit čas,
chtěla bych... Na tom nezáleží.
Cesta je známá, směr je dán.
Ač je to láska oč tu běží
půjdem svou cestou každý sám??
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (0)