Sním či bdím
Zavři oči
smaragdová světla
Den pomalu šeptá
tiše odcházím
posledními paprsky třpytu
posypu tvou tvář
tvou křehkou zem
Nepovídej
noc přichází
Její příliv odplaví stopy
odhalí něžnou bělost mušlí
korálky vln přilnou k písku
Tichý vánek nad mořem
snese smaragdový sen
Sníš
ta křehkost
Co spánek zatím
směje se světu
Orchidej plane v květu
i já ocidián žárlím
lituji svého magmatu
Vstávej miláčku
smaragdy propůjč
kapkám v potůčku
To ocidián prosí
aby tvé světlo
prostoupilo nocí
Komentáře (8)
Komentujících (7)