Krajina s měsícem
I měsíc ubývá
a pomalu se ztrácí.
Z lásky nic nezbývá.
Mít rád se nevyplácí.
Tváříš se netečně,
tvá tvář je z kamene,
všechno je zbytečné.
Trvalé. Neměnné.
V krajině bez lidí
smutno, jak v srdci mém.
Pro slzy nevidím
v krajině s měsícem.
Přečteno 357x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (2)
Komentujících (2)