Odchází

Odchází

Anotace: O jednom rozchodu...

Kouká na ni,
poslední pohled do očí,
jde pryč odchází
a záda k ní otáčí.

Každý den čekala,
že to přijde
snad ani nedoufala,
že jim to vyjde...

Ona obětovala moc,
on málo...
Vše co mezi nima bylo,
jako by se zdálo.

Láska byla ve chvilce pryč
snad vítr ji odnesl
Ne to ne.
To je přece nesmysl!!!

Už mu nestačila její láska...
Autor Kariš, 12.09.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí