Ztracený klíč

Ztracený klíč

Anotace: city přichází a city mizí...to je zákon vztahovosti:) prosím o hodnocení!

Na zemi leží klíč známý,
Dívám se s respektem za ním,
Zatímco odcházím, někoho raním,
Můžeš mi říct, co je to s námi?

Při měsíčním svitu, dívám se do těch očí,
A možná že čekám na tebe,
a taky možná na něco víc,
přemýšlím, zatímco nastavuji ti líc.

Znamenáš pro mě celý svět,
Ale třeba už se něco mění…pomalu mění
A stejně jako zvadl poslední v kytici květ,
Co jsi mi dal naposledy,
Uvadá i můj cit…ne, ty za to nemůžeš!

Víš, říká se mi to těžce,
Ale chci se toho všeho napořád vzdát,
Věř, že říkat se mi to nechce
A nechci tě opuštěného na cestě nechat stát,
Ale moje srdce už je nasycené…
Autor Lizzzie, 12.09.2006
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
líbí

hmm koukám na jednu z trvých prvních tady a musím říct že ses dostala kousek výš, verše nejsou tak přímé jako tady ale zachycují mou pozornost jakoby z větší dáli a nutí se více přiblížit

28.07.2007 21:36:00 | Pavel Kotrba

líbí

Zajímavé rozloučení se svým bývalým přítelem. Určitě
to každý pochopí. Neber v tom však žádnou ironii,
úsměšek.

01.10.2006 16:11:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel