Svěřím se
Anotace: už je ale pozdě...já hloupá
Střípek z duhovky se vyplavil v slze,
Byl pod víčkem ukrytý velice drze,
Každý pohled na tebe mě pálil,
Nejdřív byl´s moc blízko a pak ses vzdálil,
Kdy ti mám říci to co chceš vědět,
Při tom já do očí ti nemohu hledět,
Svěřím se ti později až nebudeš o to stát,
Až jiný bude u mne a bude mě mít rád …(ale já jeho?)
Komentáře (1)
Komentujících (1)