Zdravím po dlouhé době. Snad máš se dobře, já tak nějak ano, po dovolené, s novýma silama.. Hezká báseň:-)
21.09.2006 17:50:00 | grázlík
ta je opravdu moc krásná. možná forma není zase tak kvalitně provedená jako po citové stránce, ale to mně osobně vůbec nevadí.. .. možná dokonce i naopak...
...
pa a měj se moc krásně
týnka
13.09.2006 17:08:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Jojo..je to krásný..to přirovnání se ti fakt moc vyvedlo..Jen kdyby nebylo to trápení..
13.09.2006 10:23:00 | Radushka