UMĚNÍ ZAPOMÍNAT
Anotace: ... co je těžší, zapomenout, nebo milovat?... jak kdy...
Hořelo bledé, mlžné ráno
Na vzdutá okvětí se navrstvil
dech zapomenutého slunce
Stál dlouho
mlčky
smutně
sám
připraven každým pohybem
stát se malým bílým obláčkem
na začátku oblohy.
Pak hořel den zapomění
však i fialky se svou vůní
připomínaly tep její bezradné náruče
Pochopil
Zapomínat bývá těžší než milovat
Komentáře (2)
Komentujících (2)