....ach... tvorba Tvá dotkla mé srdce... Jak nádherné :-)
11.04.2016 14:15:40 | tvořilka
.... bojím se prázdných dnů ...
krásný, teď se mi stává že se bojím je nemít prázdné
02.08.2007 17:33:00 | Lucie Teru
Samota někdy posiluje...
Krev v žilách se zastavuje...
By člověk nabral znovu sílu,
nebál se a upevnil svou víru...
23.11.2006 22:06:00 | Koprtinka
...žádný den zcela prázdný není,
a tak se neboj rozednění... ;o)
Já děkuju...za tvoje básenky...
(bohužel nestíhám číst všechno, co bych chtěla,
tak jsem ráda za návštěvu a naťuknutí...;o))
19.09.2006 16:22:00 | Cecilka