Láska je nejkrásnější v noci...
Tajemná, kouzelná, být v její moci...
S ránem slunce vejde do duší...
Však nevinnost jí také sluší...
23.11.2006 22:14:00 | Koprtinka
Připadám si jak na scéně, kdy každá sloka je jeden obraz.
Moc se mi líbí...
14.10.2006 13:32:00 | Roko
Žádná láska se jen tak neztratí...
leda, že všechno dala ti...
a ty... nemusíš se dne bát...
láska se umí převlékat...
a třeba přijde přestrojená,
novým bohatstvím obdařená... ;o))
19.09.2006 16:26:00 | Cecilka
Jo, ..... tak tahle je dobrá ....
... je tam ..... , ..... no proste ... je to tam !!
18.09.2006 14:41:00 | HarryHH